Opplev Norge langs veien

Få med deg mer!

For mange er reisen selve målet, og dette stemmer spesielt om du reiser på biltur i Norge. Dersom du flyr går du glipp av mange artige detaljer og småsteder langs veien, noe du får fullt innblikk i når du reiser med bil. Med bil har du også mulighet til å stoppe underveis og ta noen flotte bilder, eller bare nyte synet av naturen.

Norge er rik på vakker natur

En av de beste grunnene til å oppleve Norge med bil, er at du vil kunne se mye vakker natur på veien. Følg med på skiltene langs veien, som regel vil du se egne skilt som sier ifra dersom du nærmer deg en attraksjon. Se deg rundt og bruk alle sanser, og stopp gjerne bilen underveis for å nyte inntrykkene.

Norge er blant landene i verden med vakrest natur. Her er det både skog, fjell, åser, fjorder, fosser, fjellvann, elver, dype fjorder og gårder. Uansett om du kjører på Vestlandet, Østlandet, Sørlandet eller et annet sted, vil du kunne bevitne mye vakker natur underveis. Sånn sett gir en klassisk bilferie deg mye mer enn en flyferie eller båtferie!

Hva kan Fanacaravan.no tilby?

På denne siden vil du finne mange guider som vil gi deg gode tips til din neste bilferie. Enten du kjører alene eller sammen med noen andre, vil en bilferie by på mange spennende muligheter, og vi viser deg hvilke du ikke bør gå glipp av. Det er kanskje mer spennende enn du tror å dra på sightseeing i sitt eget land.

Vi kommer med spennende tips til hvor du kan kjøre mens du er på bilferie, og hvilke attraksjoner du bør få med deg. Dette gjelder uansett hva slags fremkomstmiddel du bruker på bilveien – du kan oppleve Norge langs veien med både moped, motorsykkel, stasjonsvogn, SUV, sedan, buss, caravan eller til og med sykkel. Valget er ditt, så lenge du kommer deg dit du skal.

Bilferie er populært!

En av grunnene til at vi i Fanacaravan.no har laget denne guiden, er at vi vet at mange nordmenn liker å dra på biltur og oppleve landet langs veien. Samtidig har vi lagt merke til at det finnes få guider der ute som forteller bilister om de beste attraksjonene og stedene som bør sees langs veien, slik at bilturen blir best mulig.

Det er populært å dra på kjøretur. Dette er en komfortabel måte å reise på, og du vil samtidig kunne skreddersy turen din i stor grad. Dersom du ønsker å utforske et sted underveis, er det bare å parkere bilen og dra på sightseeing eller slappe av på danskebåten, noe som naturligvis ikke er mulig når du er oppi luften i et fly.

Hvordan få en best mulig sightseeing med bil?

Vi ønsker å dele våre beste tips med deg, når det kommer til hvordan du kan få en best mulig biltur. Noe av det viktigste å huske er å ta med en kjølekoffert eller kjølebag i bilen. Dette tillater deg å ha iskald drikke innen rekkevidde mens du kjører, noe som er skikkelig forfriskende. Sørg også for å smøre matpakke.

I tillegg kan det være lurt å gi barna noe underholdning i baksetet dersom du reiser med barn. Fest gjerne et nettbrett på nakkestøtten slik at barna kan se på film mens du kjører – dette vil kunne spare deg for mye masing underveis. Pass også på at du har med deg GPS, våtservietter, solbriller, og behagelige klær. Slik får du en komfortabel og hyggelig bilferie.

Oppsummering

Fanacaravan.no er en side som guider deg som planlegger å se Norge med bil. Vi gir deg tips til hva du bør se etter på veien, og viser deg hvordan du kan få en mest mulig komfortabel ferie enten du reiser med bil eller caravan. Ved å reise med bil får du stor frihet, da du kan stoppe når det passer seg. God tur!